Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τράπεζα

Αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, στη σελίδα “Αγοράς” (checkout) , επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση“.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΑΒΕΤΕ
ΑΛΦΑ ΒΑΝΚ : GR31 0140 3100 3100 0232 0002 273
ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR05 0172 6130 0056 1305 0612 961
EUROBANK : GR66 0260 0180 0000 5020 0645 818

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Στο κατάστημα μας δεχόμαστε πιστωτικέςχρεωστικές ή prepaid κάρτες VISAMASTERCARD & MAESTRO οποιασδήποτε τράπεζας. Στο φυσικό κατάστημα

Στην περίπτωση πληρωμής στο φυσικό μας κατάστημα, η χρέωση γίνεται με τη χρήση POS και είναι απαραίτητο να έχετε την κάρτα μαζί σας, κατά τη συναλλαγή.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop)

Στην περίπτωση αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) και πληρωμής με με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα ο χρήστης καλείται να βάλει τα στοιχεία της πιστωτικής (ή χρεωστικής) του κάρτας σε μια ασφαλή φόρμα. Η φόρμα αυτή, ναι μεν εμφανίζεται σε ένα παράθυρο διαλόγου (modal window) εντός του καταστήματος μας και πάνω από τη σελίδα αγοράς (checkout), εντούτοις το περιεχόμενο του παραθύρου και τα πεδία της φόρμας παρέχονται από την συνεργαζόμενη με το κατάστημα μας τράπεζα, η οποία είναι η Εθνική Τράπεζα.

Στο παρελθόν οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας πραγματοποιούνταν στο περιβάλλον της τράπεζας και ο χρήστης μεταφέρονταν εκεί (redirection) με σκοπό να εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του. Μετά την συναλλαγή ο χρήστης μεταφέρονταν πίσω στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου λάμβανε επιβεβαιωτικό λήψης της παραγγελίας. Αυτό έχει αλλάξει πλέον και χάρη στη νέα λειτουργία “Hosted Payments” της Εθνικής Τράπεζας και το e-Simplify, η διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας είναι πλήρως ενσωματωμένη στη σελίδα του εμπόρου, και βεβαίως συμμορφώνεται προς τα ενημερωμένα πρότυπα PCI.

Τέλος, τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή prepaid κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή της παραγγελίας, δεν μας γνωστοποιούνται και δεν τηρούνται στην εταιρία μας, καθώς ούτε καν εισάγονται αυτά στη δική μας ιστοσελίδα aquatech.gr. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για την ασφάλεια των συναλλαγών στους Όρους Χρήσης.